Αναζήτηση

17 Ιουνίου 2024

Κάλεσμα Τετάρτη 19/6 στις 10 πμ στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για σύγκληση εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης

Και να λοιπόν που -με χίλια ζόρια- έχουμε τον "κανονικό" διορισμό Δ.Σ. στο ΣΣΕΤΕ. Αρμοδιότητά του,  όπως αναφέρει η απόφαση του δικαστηρίου, να συγκαλέσει γενική συνέλευση για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  

Τι οφείλει να κάνει οποιαδήποτε παράταξη/συλλογικότητα, είτε έχει αποδεχτεί το διορισμό, είτε δηλώνει διαθέσιμη να συμβάλλει στο ξεπέρασμα της κρίσης;

Η μόνη απάντηση είναι: Στη συνεδρίαση της Τετάρτης 19/6, αμέσως μετά την συγκρότηση Δ.Σ.  και προεδρείου, να φροντίσει το Δ.Σ. να ορίσει ημερομηνία άμεσης σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης για έγκαιρη  προσφυγή σε εκλογές, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων και την έγκαιρη παρέμβαση του εκλεγμένου Δ.Σ. για τα καυτά προβλήματά μας που δεν περιμένουν.

Μετά από όσα έγιναν μέχρι τώρα, δεν δικαιολογείται πλέον καμιά αναβολή,  δεν γίνεται δεκτή καμιά πρόφαση  και δεν δίνεται καμιά πίστωση για οποιαδήποτε ενέργεια παρατείνει το κενό διοίκησης στο ΣΣΕΤΕ, ενόψει των σοβαρών μας ζητημάτων, της κοινής στάσης και αλληλοκάλυψης κυβέρνησης και διοίκησης της Εθνικής Τράπεζας σε βάρος μας και της ασφυκτικής προθεσμίας που έχουμε για τη διεκδίκηση του 33%.

Γνωρίζουμε πλέον καλά το ρόλο που έπαιξαν συγκεκριμένα πρόσωπα και παρατάξεις για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Σύλλογος και τη συνακόλουθη αδυναμία σθεναρής διεκδίκησης των δικαιωμάτων μας.  Δυστυχώς, χάθηκε πολύτιμος χρόνος και -το χειρότερο ίσως- πολύτιμοι ανθρώπινοι πόροι, είτε λόγω απογοήτευσης και αναξιοπιστίας που οδήγησαν σε αποστράτευση, είτε λόγω συστηματικής διαβολής και παραγκωνισμού άξιων και αγωνιστών συναδέλφων... Όμως, ας θυμηθούμε ξανά ότι ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνουμε. 

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν ενεργά στη συνεδρίαση της Τετάρτης 19/6 στις 10 πμ στα γραφεία του ΣΣΕΤΕ, Δραγατσανίου 8, 6ος όροφ.

Η Αγωνιστική Προοπτική θα είναι παρούσα.

Η παρουσία μας και η πίεση που μπορούμε να ασκήσουμε για την -το συντομότερο δυνατόν-  αποκατάσταση της δημοκρατικής λειτουργίας του Συλλόγου μας είναι κρίσιμη. Ας μην επιτρέψουμε σε φανερούς και κρυφούς εχθρούς να μας νικήσουν χωρίς καν μάχη.

 17/6/2024 

Αγωνιστική Προοπτική Συνταξιούχων ΕΤΕ

 

Ανακοίνωση-εκτίμηση για τη συνάντηση με το Υπουργείο για το ν. Βρούτση και την επερχόμενη περικοπή του 33%

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ 33% ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΡΟΥΤΣΗ   Η συνάντηση στις ...