Αναζήτηση

19 Μαρτίου 2024

Πέμπτη 28/3, στις 11 πμ συζητάμε πως να αποτρέψουμε τη νέα περικοπή της επικούρησης

 αναδημοσίευση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΠΕΜΠΤΗ 28/3, 11 πμ  στην ΟΤΟΕ

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ  ΝΕΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ 1.1.25

 

 Συναδέλφισσες-οι,

όπως  όλοι γνωρίζετε, ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τη μείωση κατά 33% που από 1.1.2025 θα επιβληθεί στις επικουρήσεις μας. Το θέμα «καίει» όλους  μας.

Πρέπει λοιπόν να συζητήσουμε. Να δούμε τι έχουμε μπροστά μας, να δούμε ποιες λύσεις υπάρχουν και σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε για να αποτρέψουμε αυτή την περικοπή.

Σας καλούμε λοιπόν τη Πέμπτη  28 του Μάρτη,  στις 11 το πρωί,  στα γραφεία της ΟΤΟΕ (Βησσαρίωνος 9) για να προβληματιστούμε για το  πώς είναι δυνατόν να αποφύγουμε μια ακόμη σημαντική μείωση της επικούρησής μας, αυτήν που επιβάλλει ο νόμος Βρούτση.

Ελάτε με τις θετικές σας προτάσεις, τους προβληματισμούς και τις αμφιβολίες σας για να συζητήσουμε όλες και όλοι μαζί. Γιατί δεν πρέπει να αφήσουμε να μας  επιβάλλουν και αυτήν την περικοπή, που είναι εξαιρετικά άδικη και έρχεται σε μια περίοδο που τα εισοδήματά μας συρρικνώνονται δραματικά από την ακρίβεια που διογκώνεται τα τελευταία δυο χρόνια.

Ελάτε γιατί μόνος τρόπος να υπερασπίσουμε το δίκιο μας είναι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, αφού πολλοί δυστυχώς τους οποίους εκλέξαμε σε θέσεις ευθύνης βολεύονται από την αδιαφορία μας.

Ελάτε, γιατί αν δεν συσπειρωθούμε ΕΜΕΙΣ και δεν δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε και να απαιτήσουμε το δίκιο μας, καμιά κυβέρνηση, που έχει επιλέξει μάλιστα να μεριμνά για τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις και όχι για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, δε θα ακούσει τη φωνή μας και δεν θα σκύψει στα προβλήματά μας. 

 


Η Συντονιστική Επιτροπή

Θεοδοσοπούλου Ράνια, Λιβιεράτος Σίμος, Μπικάκη Μαρία,

Παπαπολύζος Παναγιώτης, Παππάς Θανάσης,

Τσίγκανος Δαμιανός, Ψαρρού Ζαχαρούλα

Αγωνιστικός Συντονισμός Δράσεων Συνταξιούχων ΕΤΕ

Ιστολόγιο : syntsyntete.blogspot.com       email : syntsyntete@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.