Αναζήτηση

23 Μαΐου 2024

Βίντεο & φωτογραφίες από την πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών ενάντια στην περικοπή κατά 33% της επικούρησης με το ν. Βρούτση

Αγωνιστικές διαθέσεις των συναδέλφων συνταξιούχων εκφράστηκαν σήμερα με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από το Κεντρικό και στην πορεία στο Υπουργείο Οικονομικών. Κανένας κυβερνητικός παράγοντας δεν δέχτηκε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ΣΣΕΤΕ, ούτε κάποιος αρμόδιος από τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.  


Αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο, πατήστε εδώ

Χρειαζόμαστε άμεσα αποκατάσταση της δημοκρατικής  λειτουργίας του Συλλόγου μας. Ένα αιρετό Δ.Σ. με ουσιαστικές αρμοδιότητες και την ενεργοποίηση όλων των σδ. με αγώνες στα χέρια των συνταξιούχων, ώστε να υπάρξει πραγματική και αποτελεσματική διεκδίκηση. Να παρθούν πρωτοβουλίες για σύγκληση συνέλευσης ώστε να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές.

Ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί για την κατάργηση της περικοπής 33% από 1.1.25 στην επικούρησή μας με το ν. Βρούτση  και για την επαναφορά του ΛΕΠΕΤΕ, την υπεράσπιση του ΤΥΠΕΤ, τον επανυπολογισμό, κλπ. 

Την ίδια μέρα 1,5 ώρα αργότερα έγινε προγραμματισμένη από καιρό συγκέντρωση και του Συλλόγου Συνταξιούχων της Εμπορικής Τράπεζας έξω από το Υπουργείο Εργασίας και συνάντηση με τους κυβερνητικούς παράγοντες του Υπουργείου για συναφή προβλήματα με τις δικές τους συντάξεις. 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ανακοίνωση-εκτίμηση για τη συνάντηση με το Υπουργείο για το ν. Βρούτση και την επερχόμενη περικοπή του 33%

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ 33% ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΡΟΥΤΣΗ   Η συνάντηση στις ...