Αναζήτηση

15 Οκτωβρίου 2024

Αύριο Τετάρτη 16/10 στις 5 μμ η συνάντηση με την Υπουργό για την άρση της περικοπής του 33% στην επικούρηση - Να είμαστε εκεί

Πληροφορηθήκαμε ότι αύριο Τετάρτη στο Υπουργείο Σταδίου 29 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την Υπουργό Κεραμέως της διαπαραταξιακής επιτροπής του ΣΣΕΤΕ για την άρση της περικοπής του 33% στην επικούρηση που επιβάλει ο ν. Βρούτση.

Ανεξάρτητα αν υπάρχουν προεκλογικές σκοπιμότητες από το Υπουργείο για την επιλογή της μέρας για συνάντηση, αυτό που χρειάζεται να έχουμε επίγνωση είναι ότι οι διεκδικήσεις μας δεν γίνεται να περιμένουν. Τον τόνο χρειάζεται να δώσουμε οι σδ. και να απαιτήσουμε καμιά περικοπή, καμιά παράταση της ομηρίας.

Η μαζική παρουσία των σδ. έξω από το Υπουργείο, θα αποτυπώσει την αγωνία μας, τη θέλησή μας και το πολιτικό κόστος που θα έχει η κυβέρνηση για κάθε ενδεχόμενη αρνητική στάση του Υπουργείου στο αίτημα για άρση της περικοπής του 33% από 1/1/2025.   

Να είμαστε όλες και όλοι εκεί.  

Παρακάτω το μέιλ που λάβαμε πριν λίγο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με την ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ. ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Εισερχόμενα

Σήμερα υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία  του Διευθυντή του Γραφείου της κ. Υπουργού με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, καθώς και τον Επικεφαλής της  ΔΑΚΣ.

Ενημερωθήκαμε ότι η συνάντηση με την κ. Υπουργό θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 16.10.2024 και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Ο κ. Διευθυντής διευκρίνισε ότι στη συνάντηση θα παραβρίσκεται ο Πρόεδρος του Συλλόγου, καθώς και οι επικεφαλής των οκτώ [8] Παρατάξεων, ενώ θεωρεί ότι η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με εποικοδομητικό κλίμα.

Προσωπικώς ευχαρίστησα τον κ. Διευθυντή για την ενημέρωση.

Υπενθυμίζω ότι, λόγω της προεκλογικής εκστρατείας, όπου ενδεχομένως να υπάρχει αδυναμία προσέλευσης επικεφαλής Παράταξης, μπορεί να παραβρίσκεται εκπρόσωπος της Παράταξης.

Άνω Γλυφάδα, 15 Οκτωβρίου 2024

 Νι. Τσαλαβρέττας

nik-tsal@....

4:32 μ.μ. (πριν από 25 λεπτά)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ανακοίνωση-εκτίμηση για τη συνάντηση με το Υπουργείο για το ν. Βρούτση και την επερχόμενη περικοπή του 33%

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ 33% ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Ν. ΒΡΟΥΤΣΗ   Η συνάντηση στις ...